Menší objem práce pri nerastúcej nezamestnanosti ... využívanie kapacít pracovníkov sa zmenilo - Morvay, Karol, 1973-
Zmeny zamestnanosti v troch recesiách, ktorými prechádzala ekonomika po vzniku SR. Zmeny objemu odpracovaných hodín počas globálnej ekonomickej recesie 2009. Zmeny objemu odpracovaných hodín počas pandemickej ekonomickej recesie 2020. Zmeny ponuky a dopytu na trhu práce v SR a vývoj miery nezamestnanosti.