Sú luxusnejšie textilné značky ekologickejšie? - Solusová, Natália
Rastúci trend udržateľnosti textilnej výroby. Textilný priemysel a emisie CO2. Fenomény textilného priemyslu. Klesajúci podiel výdavkov európskych domácností na odevy a obuv. Greenwashing v textilnom priemysle - proces nečistej marketingovej stratégie a „ekopropagandy". Postoj k ochrane životného prostredia popredných spoločností textilného priemyslu.