Prípad lekární Dr. Max: ako ovplyvní zmena afiliácie lekárne dopyt po jej službách? - Bilka, Matúš, 1995-
Postavenie a fungovanie sieťových lekární (Dr. Max, Benu, Farmakol, Schneider, Ekolekáreň a Apotheke) v rámci trhu na Slovensku. Skúmanie, aký vplyv na tržby lekárne má zmena jej afiliácie z nezávislej na sieťovú lekáreň.