Prostorovosti jižní Moravy - Hynek, Alois
Južná Morava vo výučbe geografie. Regióny južnej Moravy a ich stručná charakteristika. Trvalá udržateľnosť a geografické vzdelávanie. Administratívne členenie Juhomoravského kraja. Kultúrne krajiny južnej Moravy.