Central Bank Digital Currency in an Open Economy - Minesso, Massimo Ferrari
Skúmanie dôsledkov zavedenia digitálnej meny centrálnej banky na otvorenú ekonomiku. Analýza medzinárodného prenosu štandardnej menovej politiky a technologických šokov v prítomnosti a neprítomnosti digitálnej meny centrálnej banky. Optimálna menová politika v prítomnosti digitálnej meny centrálnej banky. Makroekonomické a finančné dôsledky digitálnej meny centrálnej banky na ekonomiku.