Volební modely: Alchymie s čísly nebo fungujícií předpověď voleb? - Kormaňák, Michal
Význam správnej interpretácie a chápania volebných modelov, ktoré sú dôležitou súčasťou verejných diskusií najmä v predvolebnom období. Výpočet volebného modelu podľa know-how jednotlivých agentúr. Volebné modely ako ukazovatele trendov a spoločenskej nálady v konkrétnom čase.