Dél-Szlovákia gazdasági helyzete a koronavírus árnyékában - Horbulák, Zsolt, 1972-
Vplyv pandémie koronavírusu na 16 okresov južného Slovenska. Vplyv opatrení proti šíreniu koronavírusu na výkonnosť ekonomiky, nezamestnanosť, infláciu, sektor služieb, dodávateľské reťazce, atď. Značné regionálne rozdiely v rozvoji medzi jednotlivými regiónmi na Slovensku. Situácia južného Slovenska na prelome rokov 2010 a 2020. Južné Slovensko ako jeden z najzaostalejších regiónov Slovenska.