Controlling Tools Use in Business Processes Management - Csikósová, Adriana
Nástroje controllingu využívané v podnikovom manažmente. Vyhodnotenie údajov z dotazníkového prieskumu o aktuálnych trendoch využívania controllingu v malých a stredných podnikoch vo vybranom regióne Slovenska. Existencia samostatného oddelenia controllingu a pozícia controllera. Optimalizácia už zavedených controllingových konceptov.