Strategic Leadership, Environmental Uncertainty, and Supply Chain Risk: An Empirical Investigation of the Agribusiness Industry - Abrudan, Denisa Bogdana
Skúmanie vplyvu strategického vedenia a environmentálnej neistoty na riziko dodávateľského reťazca v agrobiznise. Riziko dodávateľského reťazca odkazuje na riziko dodávky a riziko výrobného procesu a tvrdí sa, že tieto riziká sú výsledkom environmentálnej neistoty. Štúdia predpokladá, že strategické vedenie zmierňuje škodlivý vplyv environmentálnej neistoty na riziko dodávateľského reťazca.