Štruktúra kurikula a pilotné overovanie nových kurzov pre doktorandov a začínajúcich odborných asistentov na EBA ako intelektuálny výstup projektu HOSUED - Novák, Jaromír, 1978-
Opis projektu HOSUED, jeho hlavné ciele a plánované intelektuálne výstupy. Zameranie na prvý pilier navrhovaného systému profesijného rozvoja učiteľov vysokej školy: trojúrovňový model pedagogických kurzov a workshopov pre vysokoškolských učiteľov s rôznou mierou pedagogickej praxe.