Implementation of Quality Improvements and Innovations in Agricultural Enterprises - Škodová Parmová, Dagmar
Zavádzanie inovácií a zvyšovania kvality do prevádzok malých a stredných podnikov a rodinných fariem v Českej republike s cieľom zlepšiť konkurencieschopnosť výroby na vnútorných, európskych a svetových trhoch, ako aj v kontexte optimalizácie nastavení a odporúčaní pre nové dotácie v rámci Spoločnej poľnohospodárskej politiky na nadchádzajúce programové obdobie.