Disproportions in the Description Ability of Prediction Models For Change in the Accounting System - Lukáč, Jozef, 1991-
Analýza zmien, ktoré majú za následok zmenu účtovného systému z národnej účtovnej legislatívy na účtovný systém podľa IAS/IFRS. Vybrané predikčné modely. Zmeny finančných ukazovateľov počas prechodu na iný účtovný systém.