Politický marketing a sport: systémové aspekty - Štědroň, Bohumír
Základné etapy vývoja politického marketingu - Staroveký Rím, kníhtlač, rádio, televízia a internet. Politický marketing a šport. Prognózy a vízie do budúcnosti.