Dlouhodobá udržitelnost zdravého trhu práce v kontextu Evropské unie - Farkačová, Lenka
Poukázanie na aktuálne problémy na trhu práce. Odporúčania, ktoré by mohli stabilizovať trh práce tak, aby boli spokojné všetky zainteresované strany (zamestnanci, zamestnávatelia a vláda).