Nábor v době krize - Nulíčková, Petra
Stav pracovného trhu počas a po koronakríze v Českej republike. Pracovné obory s najväčším dopytom a spôsoby hľadania uchádzačov o prácu. Dáta zo StartupJobs. Typy pracovných úväzkov a benefity.