CEO Rhetorical Strategies and Firms’ Internationalization: A Communication Perspective - Shao, Qiuyue
Osobné charakteristiky generálneho riaditeľa a ich vplyv na internacionalizáciu firiem. Význam komunikácie v procese internacionalizácie firmy. Pomocou údajov rétorických stratégií generálnych riaditeľov a úrovne internacionalizácie 118 čínskych kótovaných firiem sa testoval vplyv rétorickej stratégie generálnych riaditeľov na internacionalizáciu firiem.