Strategic Decision Making and Influence of Economic Freedoms on Foreign Direct Investment (FDI) in Bosnia and Herzegovina - Milovanović, Dragan
Rozhodovanie o priamych zahraničných investíciách (PZI) je strategické rozhodnutie pre krajinu, firmu, ale aj jednotlivca. Kam, ako a kedy investovať závisí od ekonomických podmienok a ekonomických slobôd. Priame zahraničné investície ako významný faktor v celkovom rozvoji Bosny a Hercegoviny. Pozitívna korelácia ekonomických slobôd na strategické rozhodnutia o priamych zahraničných investíciách v Bosne a Hercegovine. Vplyv pandémie Covid-19 na priame zahraničné investície v Bosne a Hercegovine, ale aj na celom svete.