Pokračujúca transformácia sobášnosti slobodných na Slovensku v longitudinálnom pohľade - Šprocha, Branislav
Hlavné vývojové zmeny, ktorými sobášnosť slobodných na Slovensku prešla z generačnej perspektívy. Analýza sobášnosti slobodných na Slovensku v generačnej perspektíve. Pokles sobášnosti v mladšom veku.