Aplikácia ambidexterity v riadení podnikov - Bednárová, Veronika, 1998-
Význam a podstata ambidexterity. Organizačná a manažérska ambidexterita. Vybrané formy ambidexterity - inovačná, sekvenčná a štrukturálna. Potreba ambidexterity ako schopnosti nevyhnutnej pre úspech inovatívnych podnikov založených na nových technológiách na trhu. Vzťah medzi ambidexteritou podniku a manažmentom zmien. Vzťah medzi podnikateľským modelom podniku a ambidexteritou podniku.