What Drives Small Business Crowdfunding? Impact of Macroeconomic and Financial Factors - Adámek, Emil
Rastúca popularita platforiem mikrofinancovania a s tým súvisiaci rastúci objem financií prúdiacich cez tieto platformy. Crowdfundingové financovanie založené na odmene ako alternatíva k tradičným bankovým pôžičkám a mikropôžičkám založených na dlhu. Faktory, ktoré ovplyvňujú dopyt po crowdfundingových fondoch v konkrétnej krajine. Teoretické východiská crowdfundingového investovania.