Suverénne fondy Kazachstanu a Nórska: vznik a história vývoja - Baleha, Andrianna, 1990-
Analýza a komparácia Vládneho investičného fondu Nórska a Národného fondu Kazašskej republiky. V rámci výskumu porovnanie histórie vzniku, štádia vývoja, príjmov a investičných zameraní daných suverénnych fondov.