Social Networks as a Tool for Improving the Plurilingual and Pluricultural Competences in Online Interactions of ESP Students - Mandáková, Alexandra, 1980-
Výsledky dotazníkového výskumu realizovaného počas online výučby vysokoškolských študentov ekonomického zamerania. Zisťovanie dosiahnutých zručností študentov rozvíjajúcich ich plurilingválne a plurikultúrne kompetencie s cieľom identifikovať prvky interkultúrnej komunikácie počas jazykovej interakcie.