Comparison of Methods of Evaluation of the Financial Structure in Selected Industry and Countries - Škuláňová, Nicole
Problematika kapitálu a finančnej štruktúry. Finančná štruktúra spoločností z odvetvia ubytovanie a stravovanie - výskum v 8 vybraných krajinách strednej a východnej Európy v období rokov 2010–2018.