The Construction of the Green Distribution Model and Its Application on Consumers Perception - Čvirik, Marián, 1992-
Model zelenej logistiky. Distribúcia v kontexte environmentálneho povedomia. Zelená logistika ako konkurenčná výhoda. Kľúčové aspekty zelenej distribúcie z pohľadu spotrebiteľov.