Business Ethics and Ethical Code in Entrepreneurial Practise: Selected Aspects - Mura, Ladislav, 1979-
Poznatky z oblasti aplikovanej etiky, dodržiavania etického kódexu a podnikateľskej etiky na vzorke respondentov.