Tvorba a použitie fondu prevádzky, údržby a opráv v roku 2022 - Veverková Konečná, Ingrid
Tvorba a použitie fondu prevádzky, údržby a opráv v obecných nájomných bytoch, podporených dotáciou z Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky a úverom zo Štátneho fondu rozvoja bývania.