Influence of Different Factors on the Political System of the Interwar Czechoslovak Republic - Csányi, Peter, 1978-
Historické okolnosti vzniku medzivojnovej Československej republiky. Politický systém v medzivojnovom Československu. Československé teórie o politickom usporiadaní strednej Európy.