Daňové ocenenie obchodného majetku - Brnová, Miroslava
Daňové ocenenie hmotného a nehmotného majetku. Ocenenie majetku obstarávacou cenou. Ocenenie majetku zostatkovou cenou. Daňové ocenenie finančného majetku. Ocenenie virtuálnej meny.