Odpady z obalov z domácností a odpady z neobalových výrobkov analyzované vo vybraných mestách Slovenska - Trošanová, Mária
Pokračovanie článku o podielaní sa odpadov z obalov z domácností na plnení cieľov. Obsah zberných nádob v niektorých mestách. Možnosti nakladania s odpadmi z obalov v rámci obehovosti.