Výkon práce nadčas a práce vo sviatok - Matlovičová, Iveta
Mzda a náhrada mzdy za nadčasovú prácu. Nariadená a dohodnutá práca nadčas. Ročný limit práce nadčas. Čerpanie náhradného voľna za prácu nadčas. Mzda a náhrada mzdy za sviatok. Mzdové zvýhodnenie za prácu vo sviatok. Súbeh práce nadčas a práce vo sviatok.