Zmeny vyhlášok č. 373/2015 Z. z. a č. 371/2015 Z. z. - Balog, Boris
Dňa 2. 6. 2022 nadobudli účinnosť dve vyhlášky Ministerstva životného prostredia SR, a to vyhláška č. 192/2022 Z. z., ktorou sa mení a dopĺňa vyhláška Ministerstva životného prostredia SR č. 373/2015 Z. z. o rozšírenej zodpovednosti výrobcov vyhradených výrobkov a o nakladaní s vyhradenými prúdmi odpadov v znení neskorších predpisov a vyhláška č. 194/2022 Z. z.., ktorou sa mení a dopĺňa vyhláška Ministerstva životného prostredia SR č. 371/2015 Z. z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia zákona o odpadoch v znení neskorších prepisov.