Chyby v mzdách a ich oprava - Strählová, Jarmila
Pri výpočte mzdy môže nastať chyba, ktorú môže spôsobiť sám zamestnávateľ, alebo je spôsobená tým, že zamestnanec nedodal potrebné informácie a podklady k výpočtu mzdy. Ak zamestnávateľ zistí, že pri výpočte mzdy zamestnanca došlo k chybe, má povinnosť chybu opraviť. Pravidlá a postupy pri opravách chýb v mzdách.