Banky jsou sice stabilní, obezřetnost je ale nutná - Cechl, Pavel
Dopady inflácie na českú ekonomiku. Vysoká inflácia a rekordný prepad reálnych miezd v Česku. Zmenšovanie úspor domácností a možné problémy so splátkami úverov. Česká národná banka uskutočnila záťažové testy bánk, podľa ktorých je český finančný sektor dostatočne silný, aby ustál zhoršujúci sa ekonomický vývoj.