Výsledky v sociální práci a jejich vztah ke kvalitě výkonu sociální práce - Havlíková, Jana
Výsledky výkonu sociálnej práce – čo možno v sociálnej práci považovať za výsledky, aké majú tieto výsledky špecifiká a aký majú vzťah ku kvalite výkonu sociálnej práce. Experti spájajú s kvalitou sociálnej práce predovšetkým tie jej výsledky, ktoré majú bezprostredný či dlhodobý vplyv na kvalitu života klientov.