Jít, či nejít na trh. To je, oč v případě SME běží - Sobková, Martina
Problematika financovania malých a stredných podnikov. Financovanie malých a stredných podnikov cez klasické bankové úvery a prostredníctvom kapitálového trhu. Problém malých a stredných podnikov so získaním úverov. Leasingové financovanie. Dlhopisy ako nástroj k financovaniu inovácií.