Jak fintech pomáhá překlenout mezeru ve financování malých a středních podniků? - Machač, Ondřej
Malé a stredné podniky a problém prístupu k financovaniu. Fintech spoločnosti a pomoc pri financovaní malých a stredných podnikov. Tri domáce fintech firmy, ktoré sú zamerané na financovanie malých a stredných podnikov - Platobná inštitúcia Roger, Flowpay a Fingood.