Political Systems of Central European Countries: The Founding of Democracy in this Area - Csányi, Peter, 1978-
Prechod k demokracii v Československu, Maďarsku a Poľsku. Politické systémy krajín strednej Európy. Politické strany v strednej Európe. Charakteristika najvýznamnejších politických strán v Česku, na Slovensku, v Maďarsku a v Poľsku. Popis politického vývoja týchto krajín po roku 1989.