Lending in the Agricultural Sector of Ukraine: Challenges and Solutions - Lemishko, Оlena
Úvery zamerané na zabezpečenie ekonomického rastu agrosektora na Ukrajine. Zadĺženosť poľnohospodárskeho sektora na Ukrajine. Bankové úvery pre poľnohospodárske podniky. Vplyv bankových pôžičiek na rozvoj poľnohospodárskeho sektora na Ukrajine. Problémy poskytovania úverov poľnohospodárskemu sektoru na Ukrajine.