Monitoring kvality vôd vo vybraných banskoštiavnických vodných nádržiach - 1. časť: Piargská skupina vodných nádrží - Polakovičová, Eva
Kvalita vôd banskoštiavnických nádrží. Hodnotenie kvality povrchových vôd v srdci Slovenska podľa platnej legislatívy v SR a prevádzkového monitoringu SVP, š. p., Odštepný závod Banská Bystrica. Trocha z histórie vodných nádrží okolo Banskej Štiavnice.