Konania vo volebných veciach - Ukropec, Anton
Konania vo volebných veciach, týkajúcich sa územnej samosprávy, a to konkrétne: konanie vo veciach stáleho zoznamu voličov a zoznamu voličov, konanie vo veciach registrácie kandidátnych listín pre voľby do orgánov samosprávneho kraj a konanie do vecí registrácie kandidátnych listín pre voľby do orgánov samosprávy obcí, miest a mestských daní.