Vnútorné predpisy spoločného obecného úradu - Hrtánek, Ladislav
Obsah a postup prijímania zmluvy o zriadení spoločného obecného úradu a organizačného poriadku spoločného obecného úradu. Viaceré príklady a upozornenia.