KBSE počas československého predsedníctva: 2. zasadnutie Rady ministrov KBSE v Prahe - Augustín, Michael, 1991-
Výstup z výskumu helsinského procesu po roku 1990. Etapa predsedníctva ČSFR v KBSE v roku 1992 - zasadnutie 2. Rady ministrov KBSE v Prahe. Príspevok československej diplomacie k inštitucionálnemu rozvoju a transformácii poslania KBSE v novom geopolitickom a bezpečnostnom kontexte. Vystúpenia a postoje politických aktérov ČSFR a záverečné dokumenty pražskej schôdzky tvoriace rámce pre politické diskusie do ďalších mesiacov.