Hydrologický rok 2021 z aspektu podzemnej vody - Slivová, Valéria
Hydrologický rok 2021 sa hodnotí, ako priaznivý z hľadiska dopĺňania a stavu zásob podzemných vôd. Nevyskytol sa v ňom žiaden suchý mesiac. Patrí do skupiny nadpriemerných hydrologických rokov. Posledný takto hodnotený rok bol rok 2013.