Theoretical Approaches to Intercultural Intelligence as an Inevitable Component of Intercultural Competence - Kozár, Patrik, 1993-
Prehľad o teórii interkultúrnej kompetencie na základe výskumu literatúry, ktorý by mohol slúžiť ako teoretický základ pre výučbu interkultúrnej kompetencie na slovenských univerzitách a prispieť tak k skvalitneniu a prehĺbeniu výučby v tejto oblasti.