Národný front / Národné združenie na politickej mape Francúzska po prezidentských voľbách 2002 - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Politický radikalizmus ako fenomén spätý s európskym politickým myslením. Politická strana Národný front ako synonymum francúzskej extrémnej pravice. Zmena názvu strany Národný front na Národné združenie po nástupe Marine Le Pen do kresla predsedníčky strany. Súčasná francúzska politika.