Modelovanie bilancie povrchových vôd rozšírené o simulovanie podzemných vôd - Kandera, Miroslav
Modelovanie retrospektívnej kvantitatívnej vodohospodárskej bilancie povrchových vôd povodia rieky Hron. Rozšírenie modelovania o simuláciu podzemných vôd, jej odberov, vzájomný vzťah s povrchovými vodami a vplyv na kvantitatívnu hospodársku bilanciu povrchových vôd.