Základné makroekonomické rámce vývoja slovenskej ekonomiky v roku 2018 - Ochotnický, Pavol
Externé ekonomické prostredie. Výkonnosť slovenskej ekonomiky. Trh práce a spotrebiteľský dopyt. Cenový vývoj, menová politika a finančná stabilita. Zahraničný obchod a konkurencieschopnosť. Fiškálna politika SR. Štrukturálne zmeny.