Generativita a její souvislosti – literárně přehledová studie - Faberová, Karolína
Generativita je nastolenie záujmu a vedenie budúcej generácie. Vývoj pohľadu na generativitu a jej nové teórie. Súvislosti rôznych oblastí života a negatívne aspekty generativity.