Mechanizmus implementácie udržateľných cieľov Agendy 2030 vo vybraných európskych štátoch - Sulejmani, Dagmar, 1975-
Agenda 2030 - zabezpečenie udržateľného rozvoja a zlepšenie životných podmienok na našej planéte. Organizačné zabezpečenie implementácie rozvojových cieľov Agendy 2030 v Českej republike, Maďarsku, Poľsku a Slovinsku.