Virtuálne meny - účtovné a daňové hľadisko - Marci, Anton, 1989-
Zákon o účtovníctve určuje pravidlá pre účtovanie o virtuálnych menách, pričom určuje, že virtuálnu menu účtovná jednotka prepočítava na eurá ku dňu uskutočnenia účtovného prípadu, ale len v prípadoch, ak ide o odplatne nadobudnutú virtuálnu menu, virtuálnu menu nadobudnutú ťažbou ku dňu výmeny za iný majetok alebo službu a virtuálnu menu nadobudnutú výmenou za inú virtuálnu menu.